• Lorem ipsum

Vanwege het coronavirus is onze winkel helaas gesloten. Uiteraard blijven wij voor u klaarstaan om u te helpen. Bestel online of neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Lingerie vraagt om persoonlijke aandacht. In onze lingeriewinkel aan de Zwolseweg 2 in Heerde, Gelderland helpen we je graag met al je wensen en voorkeuren. Dit doen wij al sinds 1983! Wil je eerlijk advies, een warme benadering en een ontspannen sfeer? Of ben je onzeker en vind je lingerie shoppen maar niets? Wij helpen je altijd graag met liefde en persoonlijke aandacht. Zo wensen wij immers zelf ook geholpen te worden. Lees meer over ons.

Over de winkel

Met een ruime ervaring in de mode weten we hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen. Vanaf het moment dat je onze lingeriewinkel in Heerde binnen treedt, voel je je omgeven door warmte en krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Tip: Gebruik de witte pijlen zodat je digitaal alvast onze winkel kunt bezoeken!

Onze winkel is ruim opgezet en heeft royale paskamers. We adviseren je graag over pasvorm en materiaal keuze. Je bovenkleding komt pas tot z’n recht als je lingerie als een tweede huid zit. We bieden een gastvrije ontvangst, maar geven je vooral ook alle ruimte om onze collectie zelf te ontdekken. Neem de tijd; we bieden je graag een kopje koffie of thee aan.

 

Persoonlijke afspraak

Wil je een keer buiten sluitingstijd met een aantal vrienden of vriendinnen op je gemak komen shoppen? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden winkel

 adres: Zwolseweg 2, Heerde
 dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17:00 uur
 zaterdag 10.00 - 16.00 uur
 webshop 24/7

Bekijk de contactgegevens

Speciaal voor onze klanten bieden wij parkeergelegenheid aan voor ons pand. De winkel heeft een rolstoelvriendelijke ingang. We blijven op zoek naar de mooiste lingerie voor jou. Volg ons via Facebook of Instagram en schrijf je nu in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.