• Lorem ipsum

Ben je op zoek naar een origineel persoonlijk cadeau? Dan is een Lingerie Voor Jou cadeaubon het perfecte geschenk! Super om te geven en bijzonder leuk om te krijgen. Met onze cadeaubon kan jouw geliefde, familielid, vriend of vriendin zelf iets moois uit zoeken in onze lingeriewinkel of online in de webshop. Een prachtige lingeriesetje, trendy bikini of fijne nachtmode? Het is allemaal mogelijk met de cadeaubon.

 

Cadeaubon lingerie

Hoe kan ik lingerie cadeaubon inwisselen?

Heb je de Lingerie Voor Jou cadeaubon ontvangen? We hebben een uitgebreid aanbod, zodat er altijd wel iets tussen zit wat voldoet aan jouw wensen. Je kunt de bon online inwisselen tijdens het afrekenen. Deze wordt dan als korting verrekend in je winkelmand. Uiteraard is het ook mogelijk om de bon in te wisselen in onze lingeriewinkel. Hier vind je de adresgegevens. Je bent van harte welkom!

De Be®Nice Lingerie Voor Jou cadeaubon heeft vervaldatum van een jaar na aankoop, zodat jij op je gemak iets moois kan uitzoeken uit ons uitgebreide aanbod.

Wordt de cadeaubon ingepakt?

Ja, we pakken de lingerie cadeaubon persoonlijk in voor de gelukkige ontvanger. Eventueel met een persoonlijke attentie. 

Wat is de waarde van de lingerie cadeaubon?

Online hebben we verschillende standaard waardes. Wil je bijvoorbeeld een cadeaubon geven van 10 euro of 100 euro, dan is dat helemaal prima. Wil je een hogere waarde, kom dan langs de winkel of neem contact met ons op. Dan gaan wij dat voor je regelen.

Kan ik mijn cadeaubon omwisselen voor contant geld?

Het is niet mogelijk om je cadeaubon om te wisselen voor contant geld. Bewaar de bon goed, ook na gebruik. Terugbetalingen van je aankoop met cadeaubon worden namelijk teruggestort op de cadeaubon.