• Lorem ipsum

Let op: Onze leveranciers hebben vanwege de Corona pandemie problemen met uitleveren. Het kan dus voorkomen dat bepaalde artikelen niet leverbaar zijn.

Voor de verzending werkt Be®Nice Lingerie voor jou samen met DHL of Trunkrs. Je ontvangt een pakketje waardoor je lingerie producten van topkwaliteit blijven. We versturen je pakket met een traceercode zodat je op de hoogte blijft van de levering. Tijdens het afrekenen in onze shop kun je kiezen hoe je het pakket wenst te ontvangen:

  • De bezorging vindt plaats bij je thuis of op het werk.
  • Bij een door jou gekozen DHL servicepunt.
  • In de avond tussen 18.00 en 22.00 uur.
  • Gegarandeerd thuis, zonder afleverpoging bij de buren.

Be®Nice Lingerie voor jou verzendt standaard naar alle bestemmingen binnen Nederland en België. Verzending naar overige landen in de EU kan aangevraagd worden. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Be®Nice Lingerie voor jou verzendt geen pakketten naar landen buiten de EU.

Wat zijn de verzendkosten?

Standaard verzendkosten bedragen bij Be®Nice Lingerie voor jou slechts €4,95. Bestellingen boven de €59,- verzenden wij gratis. Bestel je vanuit België dan bedragen de verzendkosten € 6,95. Wij berekenen geen verzendkosten naar België vanaf €99,-. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Je kan je bestelling uiteraard gratis ophalen in onze winkel in Heerde.

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

De meeste artikelen hebben wij voorradig en sturen wij snel naar je toe. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 à 2 werkdagen. Indien je merken hebt besteld met een verschillende levertijd, houden wij de levertijd van het artikel aan met de langste levertijd.

Voor producten die wij niet op voorraad hebben, bedraagt de levertijd ca. 3 tot 5 werkdagen. We verzenden je volledige bestelling (dus ook de artikelen zonder levertijd) pas wanneer deze helemaal compleet is. 

Mocht je het artikel met de snellere levertijd eerder nodig hebben, kun je dit ons laten weten en versturen wij de bestelling in delen. Mocht de levering van de bestelling onverhoopt een vertraging oplopen, dan stellen wij je hiervan per e-mail op de hoogte.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Het pakketje wordt bij jouw bezorgadres aangeboden. Is er niemand aanwezig, dan wordt het bij de buren gebracht. Als we het pakketje door DHL niet afgeleverd kan worden bij buren wordt jouw pakketje naar een DHL servicepunt gebracht. Vergeet bij het ophalen je legitimatie niet.

 

Hoe stuur ik mijn pakketje retour?

Je hebt het wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van je ordernummer + de artikelen die je retourneert. Na de melding heb je vervolgens wederom 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. 

Retouradres
Be®Nice Lingerie voor jou
t.a.v. Retouren
Zwolseweg 2
8181 AD Heerde

Vergeet niet om de pakbon bij te voegen bij je retour en aan te kruisen welke producten je hebt geretourneerd.

Mocht het artikel toch niet aan je verwachting voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst laten weten van de koop af te willen zien. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Wil je je artikel(en) omruilen? Geen probleem. Neem dan even contact met ons op, dan sturen we kosteloos de juiste maat naar je toe. Indien je kiest voor een terugbetaling van het aankoopbedrag, dan worden de retourkosten van €5,- verrekend met het retourbedrag. 

Wil je gebruikmaken van je herroepingsrecht? Gebruik dan het modelformulier voor herroeping en mail dit naar [email protected] Wij zullen dan binnen 14 dagen het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten terugstorten op de betaalrekening waarmee online is betaald.

Let op: hygiënische artikelen zoals slips of onderbroeken versturen wij verzegeld naar je toe. Als de verzegeling verbroken is dan nemen wij dergelijke retouren niet in behandeling.