• Lorem ipsum

Het personal shopping gevoel digitaal ervaren thuis? Maak dan een persoonlijke, virtuele boetiek afspraak via Zoom, Whatsapp of Facetime. Wij lopen met je mee door de winkel en we laten je zien wat we in huis hebben. Wij vertellen je uiteraard graag meer over de maten en verschillende pasvormen.

Vanwege de lockdown maatregelen hebben wij moeten improviseren om personal shopping te blijven organiseren. Nu de lingeriewinkel vanwege COVID gesloten is, zetten we volop in op andere kanalen. Videobellen is daar één van, maak nu vrijblijvend een afspraak. Bel ons op 0578 693 915 of stuur een mailtje naar [email protected] 

 

Zodra het weer mogelijk is organiseren wij weer de personal shopping avonden. Speciaal voor zussen, vriendinnen of collega’s verzorgt Be®Nice Lingerie Voor Jou speciale evenementen. Dit zijn veelal gezellige avonden voor vier tot zes personen om in alle beslotenheid lingerie, bad- en nachtmode te passen. Onder het genot van een drankje nemen we alle tijd om de uitgebreide collectie te bewonderen. Bovendien vertellen we over de nieuwste trends en passeren praktische tips de revue.

 

Mooie lingerie-ervaring

Natuurlijk wordt er tijdens een Private Lingerie Lounge veel gepast. En dan niet alleen de veilig aanvoelende gladde bh. Ook dagen we vrouwen uit om de wat meer gedurfde bh van kant eens te proberen. Vaak is dat heel verrassend, vooral voor de desbetreffende vrouw zelf. Echt een prachtige manier om zelf te ervaren wat mooie lingerie met je doet.

Boek een goed gevoel

Voor veel vrouwen geldt dat ze wat onzeker zijn over hun figuur. Tijdens een Private Lingerie Lounge rekenen we daarmee af. Je bent per slot van rekening in vertrouwd gezelschap en ervaart zelf de meerwaarde van perfect passende lingerie.

Ga jij ook voor het goede gevoel? Reserveer dan hieronder een Private Lingerie Lounge of neem gerust contact met ons op via telefoon 0578 693 915 of mail [email protected]