• Lorem ipsum

Heb je een giftcard ontvangen van Warenhuis Heerde? Vul onderstaand formulier in wij sturen je een persoonlijke kortingscode toe waarmee je de mooiste lingerie artikelen kunt shoppen.

Giftcard Heerde

Warenhuis Heerde is opgestart om de lokale economie te stimuleren. Zeker nu in deze hectische tijden waarbij vele midden en kleine ondernemingen dicht zijn vanwege COVID. De giftcard is bedacht en opgezet door Ondernemersfonds Heerde.

Met deze giftcard Heerde kan iedereen een steentje bijdragen om de lokale ondernemer te steunen. Een mooi signaal waar wij als Be®Nice Lingerie Voor Jou dankbaar voor zijn. Zeker nu klanten niet fysiek langs de lingeriewinkel kunnen, is het wel mogelijk om de giftcard te besteden in onze online shop. 

Inwisselen cadeaukaart

Heb je een giftcard of cadeaukaart ontvangen van het Warenhuis Heerde? Dan kun je die eenvoudig besteden bij Be®Nice Lingerie voor jou. Vul het formulier in en wij sturen je een persoonlijke kortingscode toe. Met deze kortingscode kun je vervolgens de mooiste lingerie artikelen bestellen. Wij hebben naast lingerie trouwens nog veel meer mooie artikelen. Denk aan huispakken, 

Wij zorgen ervoor dat de artikelen netjes en discreet worden ingepakt. De bezorging vindt door ons persoonlijk plaats. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.