Menu
EUR
80% van de vrouwen draagt de verkeerde BH-maat...

80% van de vrouwen draagt de verkeerde BH-maat...

Door: Melanie Reacties: 0

80% VAN DE VROUWEN DRAAGT DE VERKEERDE BH-MAAT - ONTHUL 5 ESSENTIËLE TIPS

 

HET BELANG VAN HET DRAGEN VAN DE JUISTE BH-MAAT

Het dragen van de juiste bh-maat is van groot belang voor het comfort en welzijn van jou als vrouw. Het is echter schokkend om te ontdekken dat maar liefst 80% van de vrouwen de verkeerde maat draagt. Het dragen van de verkeerde maat leidt tot een breed scala aan problemen, waaronder ongemak, slechte houding en gebrek aan ondersteuning. In dit artikel zullen we de impact van het dragen van de verkeerde bh-maat bespreken en vijf essentiële tips onthullen om jouw juiste maat te vinden.

VEELVOORKOMENDE TEKENEN DAT JE DE VERKEERDE BH-MAAT DRAAGT

Er zijn verschillende tekenen die erop wijzen dat je de verkeerde bh-maat draagt. Een van de meest duidelijke tekenen is wanneer de bandjes van je bh continu van je schouders afglijden. Dit kan erop duiden dat de bandmaat te groot is en dat je een kleinere maat nodig hebt. Daarnaast resulteert het dragen van een bh met de verkeerde maat in knellende of snijdende bandjes, wat erg oncomfortabel is.

Een ander teken dat je mogelijk de verkeerde maat draagt, is wanneer de beugels van je bh in je borst drukken of tegen je ribben aan schuren. Dit duidt op een te kleine cupmaat. Ook kan het voorkomen dat de beugels aan de voorkant van je bh omhoog staan in plaats van plat tegen je borst aanliggen. Dit betekent dat je een grotere cupmaat nodig hebt. Het is belangrijk om deze tekenen serieus te nemen, zodat jij van je lingerie kunt genieten.

DE IMPACT VAN HET DRAGEN VAN DE VERKEERDE BH-MAAT OP JE HOUDING EN COMFORT

Het dragen van de verkeerde bh-maat kan een negatieve invloed hebben op je houding en comfort. Wanneer de bh te groot is, glijden de bandjes van je schouders af, waardoor je voortdurend bezig bent met het omhoogtrekken van je bh. Dit is niet alleen frustrerend, maar leidt ook tot een slechte houding. Als je bh te klein is, drukken de beugels in je borst. Dit veroorzaakt deze ongemak, dat herken je vast wel. Dit ongemak kan ervoor zorgen dat je onbewust je houding aanpast, op een negatieve manier.

Naast het beïnvloeden van je houding, kan het dragen van de verkeerde bh-maat ook invloed hebben op je algehele comfort. Een bh die te strak zit, knelt en snijdt, waardoor je je de hele dag ongemakkelijk voelt. Dit heeft natuurlijk weer invloed op jouw stemming en productiviteit. Daarnaast kan het dragen van een bh met de verkeerde maat ervoor zorgen dat je je zelfbewust voelt over je uiterlijk, wat kan leiden tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Met de juiste lingerie haal je al deze klachten weg en voel je je een stuk zelfverzekerder.

HOE BEPAAL JE JOUW CORRECTE BH-MAAT?

Het bepalen van de juiste bh-maat is een belangrijke stap om comfort en ondersteuning te garanderen. Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het bepalen van je maat.

Ten eerste is het belangrijk om je bandmaat te meten. Dit doe je door een meetlint strak om je ribben net onder je borsten te plaatsen. Zorg ervoor dat het meetlint horizontaal is en op dezelfde hoogte aan de voorkant als aan de achterkant. Noteer de gemeten waarde in centimeters.

Vervolgens moet je je cupmaat bepalen. Dit doe je door de omtrek van het volste deel van je borsten te meten. Zorg ervoor dat het meetlint horizontaal is en de borsten volledig omvat zonder dat het te strak zit. Trek de gemeten waarde van je bandmaat af. Het verschil tussen de bandmaat en de cupmaat bepaalt de lettergrootte van je bh-maat.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de vorm van je borsten bij het bepalen van de juiste maat. Sommige vrouwen hebben bijvoorbeeld een vollere bovenkant van de borst, terwijl anderen een vollere onderkant hebben. Het is belangrijk om een bh te kiezen die de vorm van je borsten flatteert en ondersteuning biedt waar je het nodig hebt.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke vrouw uniek is en dat bh-maten kunnen variëren tussen verschillende merken en stijlen. Het is daarom altijd een goed idee om een professionele lingeriestyliste te raadplegen voor advies en begeleiding bij het vinden van de juiste maat.

HET BEGRIJPEN VAN VERSCHILLENDE STIJLEN BH'S EN HUN IMPACT OP ONDERSTEUNING

Verschillende stijlen van bh's bieden verschillende niveaus van ondersteuning en flatteren verschillende lichaamstypes. Het is belangrijk om te begrijpen welke stijlen het beste bij jou passen om de juiste ondersteuning te krijgen. Hier zijn enkele veelvoorkomende bh-stijlen en hun impact op ondersteuning:

  1. Beugelbh: Een beugelbh is voorzien van beugels onder de cups om extra ondersteuning te bieden en de borsten te liften. Dit is een goede optie voor vrouwen met een grotere cupmaat, omdat het extra ondersteuning biedt.
  2. Push-up bh: Een push-up bh heeft gevoerde cups die de borsten liften en voller laten lijken. Dit is een goede optie voor vrouwen met een kleinere cupmaat, omdat het meer volume creëert.
  3. Sport-bh: Een sport-bh is ontworpen om de borsten te ondersteunen tijdens lichamelijke activiteit. Het biedt extra ondersteuning en minimaliseert de beweging van de borsten tijdens het sporten.

Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende stijlen en merken om te bepalen welke het beste bij jou passen en de juiste ondersteuning bieden. Een professionele lingeriestyliste helpt je bij het vinden van de juiste stijl en maat voor jouw lichaam.

 

DE ROL VAN LINGERIESTYLISTES IN HET VINDEN VAN DE JUISTE MAAT

Het vinden van de juiste bh-maat kan een uitdaging zijn, vooral omdat maten kunnen variëren tussen verschillende merken en stijlen. Het is daarom raadzaam om een professionele lingeriestyliste te raadplegen voor advies en begeleiding. Deze helpt je bij het meten van je borstomvang en het bepalen van de juiste maat op basis van je unieke lichaamsvorm en jouwe wensen en eisen.

Daarnaast adviseert een lingeriestyliste je over verschillende stijlen en merken die het beste bij jou passen. Ze helpen je tevens om vragen te beantwoorden en aanbevelingen te doen op basis van hun jarenlange ervaring en expertise. Het is de moeite waard om de tijd te nemen om een van onze lingeriewinkels te bezoeken, omdat het dragen van de juiste maat bh een wereld van verschil gaat maakt op gebied van zelfvertrouwen, comfort en ondersteuning.

TIPS OM VEELVOORKOMENDE PROBLEMEN TE VERMIJDEN

Het is belangrijk om de juiste keuze te maken bij het kiezen en dragen van een bh. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je de juiste maat draagt en dat je bh comfortabel en ondersteunend is:

  1. Doe de vingertest: Als je merkt dat je bh te strak zit en de bandjes in je schouders snijden, probeer dan de vingertest. Plaats twee vingers onder de band aan de achterkant van je bh. Als je gemakkelijk twee vingers kunt passen zonder dat het te los zit, is de maat waarschijnlijk goed. Als je geen vingers kunt passen of als het te los zit, heb je mogelijk een andere maat nodig.
  2. Controleer de beugels: Controleer regelmatig de beugels van je bh om ervoor te zorgen dat ze niet versleten zijn of uitsteken. Als de beugels uitsteken, kan dit ongemak en pijn veroorzaken. Als je beugels tegen je ribben drukken, probeer dan een grotere cupmaat.
  3. Doe de mid-front-test: Controleer regelmatig of de beugels van je bh aan de voorkant plat tegen je borst aanliggen. Als ze omhoog staan, heb je mogelijk een grotere cupmaat nodig.
  4. Doe de cupanalyse: Controleer of de cups van je bh goed passen door te kijken naar hoe de stof zich aanpast aan de vorm van je borsten. Als er rimpels of vouwen zijn, is de maat waarschijnlijk te groot. Als de stof strak zit en je borsten uitpuilen, heb je mogelijk een grotere cupmaat nodig.
  5. Controleer de bandjes: Controleer regelmatig of de bandjes van je bh goed passen en comfortabel zijn. Ze moeten ondersteunend zijn zonder in je schouders te snijden. Als de bandjes te strak zitten, probeer dan een grotere maat.

Het vermijden van deze veelvoorkomende fouten zorgt dat jouw bh comfortabel draagt en ondersteunend is, waardoor je de hele dag kunt genieten van jouw zelfvertrouwen.

DE VOORDELEN VAN INVESTEREN IN GOED PASSENDE, KWALITATIEVE BH'S

Het investeren in goed passende, kwalitatieve bh's heeft vele voordelen. Ten eerste zorgt het dragen van de juiste maat ervoor dat je de hele dag comfortabel bent. Een bh die goed past, ondersteunt je borsten op de juiste manier en voorkomt dat ze gaan hangen of pijn doen. Dit zorgt voor een betere houding en vermindert het risico op rug- en nekklachten.

Daarnaast vergroot het dragen van een goed passende bh je zelfvertrouwen enorm. Een bh die mooi aansluit en je borsten flatteert, laat je er beter uitzien en zorgt ervoor dat je jezelf mooi voelt. Je zult je zelfverzekerder voelen in je kleding en meer comfortabel zijn in je eigen lichaam.

Bovendien gaan kwalitatieve bh's vaak langer mee dan goedkope, slecht passende bh's. Kwalitatieve bh’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om langdurig comfort en ondersteuning te bieden. Door te investeren in kwalitatieve bh's, bespaar je uiteindelijk geld omdat je minder vaak nieuwe bh's hoeft te kopen. Op onze webshop vind je een ruim assortiment aan kwalitatieve bh’s van allerlei merken, soorten en maten. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang korting op je volgende bestelling
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren, en om u gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Deze opgeslagen gegevens kunnen worden ingezien door derden (waaronder Google: https://policies.google.com/technologies/partner-sites). In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen (e-mailproviders, betaal- en factuurproviders, reviewproviders, et cetera) gebruik maken van cookies is dit vermeld in onze privacyverklaring. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »